Hírek

Üdv újra a csapatban!

Visszatérés a munkába, áldozat vagy kiaknázatlan lehetőség? A Work Force-ban úgy gondoljuk, hogy az utóbbi, ahol profitálhat a munkába visszatérő anya, és a munkáltató is.


Még 2018-ban is sok helyen gondot, de legalábbis fejtörést okoz, ha egy anya, vagy apa gyermekvállalás után újra vissza szeretne térni a munkahelyére. A gyermekvállalás minden pár életében olyan esemény, mely függetlenül attól, hogy beosztottként vagy felsővezetőként, vidéken vagy a fővárosban dolgozik, a munkájára, a karrierjére óriási hatással lesz. Az édesanyák rövidebb-hosszabb időre kiesnek a munkából, és feladataikat, munkakörüket valaki más fogja átvenni. A visszatéréskor mindenképpen érdemes figyelni arra, hogy a különböző igényeket összhangba hozzuk.

 

workforce

 

Február első hete különleges lesz a Work Force Kft. budapesti irodájában. Gyesről visszatérő kolléganőnk áll újra munkába, akit már nagyon vártunk, és próbáltuk a lehető legkényelmesebbé tenni az átállást az ő és a cég számára is.

Kolléganőnk két és fél évet töltött otthon kislányával, februárban tér vissza budapesti irodánkba. A Work Force Kft. mindig is fontosnak tartotta, hogy a család és munka egyensúlyban legyen munkavállalóinál, ezért rugalmasabb időbeosztással igyekezett megkönnyíteni az édesanya visszatérését.

Számtalan megoldás létezik az arany középút megtalálására, és csak bátorítani tudunk mindenkit ezek megtalálására, munkavállalói és munkáltatói oldalról is. A Work Force Kft. is ennek köszönheti, hogy a 2018-ban egy igazán értékes munkaerő tért vissza a csapatába!